(02) 955-40-94
office@sofiabus.bg

Ела с мен на Витоша

Ела с мен на Витоша: Пътеводител за активен ден с инициатива от Столичен автотранспорт.
Шест нови автобуса от най-висок екологичен клас пуска Столичната община по двете действащи линии към планината Витоша.

Добре дошли в едно невероятно приключение на Витоша – планината, която предлага невероятни възможности за туризъм, велосипедизъм и зимни спортове. В този блог пост, ще ви разкажа за страхотната инициатива на Столичен Автотранспорт, която прави посещението на планината още по-удобно и достъпно.

Инициативата на Столичен Автотранспорт
Столичен Автотранспорт осигурява лесен и удобен начин за достъп до Витоша. Специално предназначени автобусни линии ви отвеждат директно до основни туристически пунктове на планината. Независимо дали сте любител на природата, велосипедист, или просто търсите спокойствие в планината, тези транспортни връзки правят Витоша лесно достъпна.

Планината на Витоша – Раят на Туристите
Витоша е перлата на София и предоставя разнообразни възможности за отдих и забавление. С вело багажниците си можете да се насладите на вълнуващо пътуване до върха и да се насладите на невероятните гледки оттам. Зимния период автобусите ще са оборудвани и със ски багажници.

Столичен автотранспорт

Европейски социален фонд
Проект и главна цел: „Повишаване квалификацията на заетите лица в "Столичен Автотранспорт ЕАД“, административен договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ BG05M9OP001-1.057-0270.